Mount Bromo View

Geniet van een spectaculair landschap! de zon, de wolken en de lucht boven Mount Bromo, is werkelijk een geweldige ervaring.

Helios-tourprogramma

Onze chauffeur staat klaar om je om middernacht op te halen vanuit Surabaya, waar je ook bent. Vergeet niet je jas en een volledig opgeladen camera mee te nemen. Na ongeveer 3 uur komen we aan bij het dorp Cemara Lawang, gelegen aan de rand van de Bromo-krater. Hier stappen we over op een privéjeep om naar Mt. Pananjakan te gaan, een uitkijkpunt op grote hoogte (2770 m). Geniet van koffie, thee en lokale snacks terwijl je wacht op de zonsopgang, hoewel het zicht afhankelijk is van het weer. Maak een notitie van het nummer van je jeep, want er zijn veel soortgelijke jeeps in de buurt. Zodra je het uitzicht hebt bewonderd, gaat de jeep verder naar Mount Bromo door de zanderige Zee van Zand. Vraag de chauffeur om te stoppen voor foto's of ga direct naar de Luhur Poten-tempel, waar de jeep zal parkeren. Het is een wandeling van 45 minuten (of huur een paard) om de top van de Mt. Bromo te bereiken. Neem rustig de tijd! Wanneer je klaar bent, staat de chauffeur klaar. We gaan terug naar Cemara Lawang voor ontbijt in Cafe Lava Hostel voordat we je terugrijden naar Surabaya. Verwacht rond 15:00 uur aan te komen.

Opmerking: Als we extra tijd hebben en het weer gunstig is, heb je de mogelijkheid om de Madakaripura-watervallen te bezoeken. Overweeg droge kleding mee te nemen, want er bestaat een kans dat je nat wordt tijdens deze optionele tour.

Bromo crater view with some horses